Accu toyota yaris hybrid auto’s

Hybride auto’s


Deze energie-omzetters zijn te vinden op de hybrides in de Chevrolet Malibu van 2009 en de Chevrolet Equinox van 2011. Een typische dual-fuel auto zoals een hybride maakt gebruik van meer of minder benzine-elektrische energiesystemen, afhankelijk van het type voertuig en het merk.

Hybride systemen voor energieopslag zijn van nature complexer dan systemen met één brandstof, vooral omdat er wijzigingen in het aandrijfsysteem, de batterijen en in sommige gevallen een nieuwe motor nodig zijn.

In de Chevrolet Malibu van 2009 en de Chevrolet Equinox van 2011 fungeert de conventionele brandstofmotor als de primaire generator die de energie levert. In de 2010 Toyota Hybrid Prius en Hybrid Camry zorgt de primaire functie van de gasmotor voor de energie.

Accu toyota yaris hybrid

Dit type energieopslagsysteem wijkt af van het conventionele brandstofontstekingssysteem. De 2009ulic primaire brandstof auto bleek relatief kwetsbaar. Het vereiste bijvoorbeeld een ingewikkeld bedradingssysteem om de verschillende brandstofsystemen te regelen. Bovendien bood het geen goed vaarcomfort.

De toekomst ziet er beter uit voor brandstofcellen – Accu toyota yaris hybrid

De opslagbatterijen zullen een levensvatbaar opslagsysteem voor energie zijn. Zij zullen moeten worden opgeladen en als een waterstof-brandstofcel wordt gebruikt, zijn de bijproducten water en warmte. De warmte die door de brandstofcel wordt geproduceerd doet de auto draaien, waardoor elektriciteit wordt geproduceerd die wordt gebruikt om de batterij op te laden.

Forsche is een voorbeeld autofabrikant die een hybride brandstof auto heeft gebruikt. De 2009 Porsche 911 GT3 heeft een 3,6 liter, zes cilinder motor. Hij heeft een topsnelheid van 50 mijl per uur. Hij rijdt op loodvrije benzine als enige brandstof. De motor heeft ook een direct dump systeem, wat betekent dat overtollige benzine naar een uitsparing in de motorkap wordt geleid.

Het unieke dak, genaamd de tri-zone aerodynamische controle, kan de topsnelheid verlagen tot 100 mijl per uur. Het zal ook helpen om een scheiding voorruit tussen de bestuurder, passagiers en toe te voegen downforce om het rijgedrag te verbeteren. Er wordt gezegd dat dit type van technologie zal worden gebruikt in de Porsche Panamera.

Bentley is ook een voorbeeld van een auto die hybride technologie gaat gebruiken. Zijn 2008 Arnage Limited gebruikt een 50 pk, 6,75 liter supercharged V-8 motor. Hij kan van 0 tot 60 gaan in 4,2 seconden. De Bentley Continental GT heeft een 6,75 liter V-8 motor met 50 pk en dubbele turbo. Hij kan van 0 naar 60 in 4 seconden.

Beide auto’s hebben een opvallend uiterlijk en zijn zeer succesvol – Accu toyota yaris hybrid

Met de vooruitgang in de autotechnologie zullen autoliefhebbers blijven zoeken naar meer geavanceerde ontwerpen. Gelukkig concentreren autofabrikanten zich op hybride auto’s. Sommige daarvan zullen in de komende paar jaar op de automarkt worden gepresenteerd. Wanneer ze klaar zijn om te worden gelanceerd, zult u in staat zijn om te vertellen welke perfect zijn en welke moeten worden vermeden.

Om meer te weten te komen over hybride auto’s kunt u een bezoek brengen aan portaalsites voor de auto-industrie. Daar vindt u de volledige informatie over hybride auto’s en hun specificaties.